Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

Gastroferm M-Vit Nyúl 1 kg

Probiotikum
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási díj:
1 389 Ft
Várható szállítás:
2 munkanapon belül

6 190 Ft

A Gastroferm M-Vit a nyulak érzékeny bélflóráját stabilizáló készítmény probiotikummal és vitaminokkal. A nyulak ősi táplálkozási igénye rendszeresen szenved csorbát a takarmányozásban, azonban az emésztőrendszer egészségi állapotának alapja – különös...

Tovább olvasom

Az emésztés és immunrendszer támogatására

Saját gyártású termékek

Hasmenés kiegészítő kezelésére

Rólunk mondták

2012-ben nyitottam a rendelőmet, ekkor már ismertem a Gastroferm családot. A praxisomban főként a kutyáknak és a baromfiknak készült termékeket használtam akkor. Elsősorban a hasmenéses megbetegedések megelőzésére, vitaminpótlásként, valamint antibiotikumos kezeléseket követően a bélflóra helyreállítására és az immunrendszer erősítésére használtam. Baromfiknál már napos kortól ajánlottam a tulajdonosoknak, hogy erősebb, életrevalóbb csirkék nevelkedjenek. Kutyáknál inkább fiatal állatoknál hasmenések megelőzésénél hasznos, valamint betegségen átesett egyedek erősítésében láttam hasznát, mert por formája miatt ivóvízbe adagolva, vagy feloldva esetleg közvetlenül szájon át adva is hasznosnak bizonyult. Ár-érték arányt nézve az első számú termék a mindennapos használatban. Ahogy megjelentek a többi állatfajnak készült terméket kibővült a felhasználási kör, szívesen viszik galambászok is vakcinázásra való felkészítésnél, enyhébb hasmenések kezelésére. Az új csomagolás vonzóbb, de sokan a régi megszokott címkéket keresik, így abból is tartok.
A Gastroferm Pet probiotikumokat a kezdetektől használjuk rendelőnkben,amivel azóta is meg vagyunk elégedve. Elsősorban hasmenésre, emésztési panaszokra, immunerősítésre, valamint kutyáknál gyakori fűevés esetén ajánljuk a termékeket. Adagolás szempontjából a paszta formát részesítjük mostanában előnyben a porral szemben a könnyebb beadhatóság miatt, de a tulajdonosok az új könnyen adagolható Gastroferm Pet Plus/Cat Plus por alapú termékekkel is meg vannak elégedve. Azt tapasztaltuk,hogy a kutyák,és a macskák jelentős része szívesen elfogyasztja az ízesített Gastroferm termékeket.
A probiotikus termékek felhasználása szempontjából a pasztákat részesítem előnyben. Az akut és krónikus enteritis, IBD, eleségintolerancia esetén kiegészítésként egyre többször használom rendelőnkben. A Gastroferm Pet Protect és a Gastroferm Carbo Protect pasztákat már egy éve használom, kifejezetten könnyű adagolni, macskák is szeretik, jóízű. Hamar kedvező hatást jeleznek.
Régóta használom megelégedéssel a Gastroferm termékcsaládot. Az eredeti por alakú változatot is szívesen használtam, de az új termékek könnyebb adagolhatósága egyszerűbbé teszi a gazdik és az állatorvosok dolgát. Nagy megelégedésre forgalomba kerültek prémium termékek is, mint a Gastroferm Pet Plus és a Gastroferm Pet Protect / Carbo Protect, melyek adagolását már szorosabban lehet ellenőrizni. Ismereteim szerint a piacon elérhető termékek közül a legnagyobb koncentrációban tartalmazza az úgynevezett hasznos baktériumokat és a baktériumok növekedéséhez szükséges úgynevezett prebiotikus összetevőket is. A Gastroferm Carbo Protect változat a hasmenést tünetileg is kezeli, sokkal hamarabb normalizálja a széklet állagát és így kevesebb folyadékvesztéssel átvészelik a kisállatok az emésztő rendszeri betegségeket. A termék kiszerelései az igényekhez vannak igazítva és rendkívül kedvező ár érték arányban vannak a piaci konkurens szereplőkkel szemben. Termékpalettánkban egyre nagyobb súllyal szerepel a Gastroferm termékcsalád és ahogy az új formulákat is megismerik a vásárlók, egyre nagyobb számban adunk el Gastroferm termékeket a probiotikumok között.
Leírás
Alkalmazás
Adagolás
Összetétel
A bélflórákról, vitaminokról
Vélemények

A Gastroferm M-Vit a nyulak érzékeny bélflóráját stabilizáló készítmény probiotikummal és vitaminokkal.

A nyulak ősi táplálkozási igénye rendszeresen szenved csorbát a takarmányozásban, azonban az emésztőrendszer egészségi állapotának alapja – különös tekintettel a vakbélre – annak mikrobiológiai egyensúlya. A természetestől eltérő tartás és takarmányozás következtében az emésztőrendszerben élő több száz mikróbafaj egyensúlya könnyen felborul, amely bakteriális és hasmenéses megbetegedésekhez és elhulláshoz vezethet. Másfelől a nyúl különös gyógyszerérzékenysége miatt alakul ki gyakran ártalom, mérgezés. Számos gyógyszer okozhat megbetegedést a bélflóra károsítása és az ennek következtében elszaporodó kórokozók által. A fentiekből következik milyen fontossága van a megelőzésnek, mely elsősorban az emésztőrendszer egészségi állapotán keresztül az állat erőnlétének, ellenállóképességének a fenntartására irányul. Ennek hatékony eszköze az emésztés és a bélműködés stabilizálását célzó természetes hatóanyagú Gastroferm M-Vit. Használata lehetővé teszi a hasmenés, gyomor és bélgyulladás megelőzését, a vakbélemésztés javítását, stresszhatások kivédését, az elhullás csökkentését. Az immunrendszer erősítéséhez a készítmény komplex vitamintartalma is hozzájárul. A termék vény nélkül kapható, kiszerelés: 1 kg. 100 g-os kiszerelésben is elérhető.

Milyen esetekben ajánlott a Gastroferm M-Vit alkalmazása?

 • Napi szinten alkalmazva az emésztőrendszeri problémák elkerülése és az immunrendszer erősítése céljából
 • Diszbakteriózissal összefüggő emésztési zavarok esetén
 • Tápváltáskor
 • Antibiotikumkúra alatt és után a bélflóra támogatására
 • Stresszhatások esetén
 • Gyógyszeres táp mellett is adható

Egyszerű adagolás

A termék ivóvízben és száraz takarmányban elkeverve is adagolható.

 • 3-5 g 10l ivóvízhez vagy 5-7 dkg 100 kg takarmányhoz keverve.
 • Kezdetben néhány napig célszerű fél adagot adni.

Összetevők: szőlőcukor, vitamin premix, tejsavtermelő baktériumok

Tejsavtermelő baktériumok: Enterococcus faecium DSM7134, Lactobacillus plantarum DSM12837, Pedicoccus acidilactici DSM16243: 1×109 CFU /g

Vitaminok:

 • A-vitamin: 1250000 NE/kg
 • D3-vitamin: 300000 NE/kg
 • E-vitamin: 2200 mg/kg
 • K3-vitamin: 220 mg/kg
 • B1-vitamin: 300 mg/kg
 • B2-vitamin: 940 mg/kg
 • B6-vitamin: 450 mg/kg
 • B12-vitamin: 22 mg/kg
 • Pantoténsav: 1800 mg/kg
 • Niacin: 4500 mg/kg
 • Folsav 100 mg/kg
 • Biotin: 120 mg/kg
 • A nyulak érzékeny bélflóráját stabilizáló készítmény probiotikummal és vitaminokkal.
 • Használata lehetővé teszi a hasmenés, gyomor és bélgyulladás megelőzését, a vakbélemésztés javítását, stresszhatások kivédését, az elhullás csökkentését.
 • Az immunrendszer erősítéséhez a készítmény komplex vitamintartalma is hozzájárul.
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak

Kapcsolódó termékek

4 990 Ft
4 190 Ft