Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

Gastroferm Rabbit Plus – Nyulaknak

Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási díj:
1 389 Ft
Várható szállítás:
2 munkanapon belül

4 190 Ft

Megérkezett a nyulak számára kifejlesztett Gastroferm Rabbit Plus komplex összetételű szimbiotikum az emésztőrendszer és az immunrendszer támogatására! A pre- és probiotikumot, multivitamint tartalmazó készítmény könnyen adagolható, por formában járul hozzá...

Tovább olvasom

Az emésztés és immunrendszer támogatására

Saját gyártású termékek

Hasmenés kiegészítő kezelésére

Rólunk mondták

2012-ben nyitottam a rendelőmet, ekkor már ismertem a Gastroferm családot. A praxisomban főként a kutyáknak és a baromfiknak készült termékeket használtam akkor. Elsősorban a hasmenéses megbetegedések megelőzésére, vitaminpótlásként, valamint antibiotikumos kezeléseket követően a bélflóra helyreállítására és az immunrendszer erősítésére használtam. Baromfiknál már napos kortól ajánlottam a tulajdonosoknak, hogy erősebb, életrevalóbb csirkék nevelkedjenek. Kutyáknál inkább fiatal állatoknál hasmenések megelőzésénél hasznos, valamint betegségen átesett egyedek erősítésében láttam hasznát, mert por formája miatt ivóvízbe adagolva, vagy feloldva esetleg közvetlenül szájon át adva is hasznosnak bizonyult. Ár-érték arányt nézve az első számú termék a mindennapos használatban. Ahogy megjelentek a többi állatfajnak készült terméket kibővült a felhasználási kör, szívesen viszik galambászok is vakcinázásra való felkészítésnél, enyhébb hasmenések kezelésére. Az új csomagolás vonzóbb, de sokan a régi megszokott címkéket keresik, így abból is tartok.
A Gastroferm Pet probiotikumokat a kezdetektől használjuk rendelőnkben,amivel azóta is meg vagyunk elégedve. Elsősorban hasmenésre, emésztési panaszokra, immunerősítésre, valamint kutyáknál gyakori fűevés esetén ajánljuk a termékeket. Adagolás szempontjából a paszta formát részesítjük mostanában előnyben a porral szemben a könnyebb beadhatóság miatt, de a tulajdonosok az új könnyen adagolható Gastroferm Pet Plus/Cat Plus por alapú termékekkel is meg vannak elégedve. Azt tapasztaltuk,hogy a kutyák,és a macskák jelentős része szívesen elfogyasztja az ízesített Gastroferm termékeket.
A probiotikus termékek felhasználása szempontjából a pasztákat részesítem előnyben. Az akut és krónikus enteritis, IBD, eleségintolerancia esetén kiegészítésként egyre többször használom rendelőnkben. A Gastroferm Pet Protect és a Gastroferm Carbo Protect pasztákat már egy éve használom, kifejezetten könnyű adagolni, macskák is szeretik, jóízű. Hamar kedvező hatást jeleznek.
Régóta használom megelégedéssel a Gastroferm termékcsaládot. Az eredeti por alakú változatot is szívesen használtam, de az új termékek könnyebb adagolhatósága egyszerűbbé teszi a gazdik és az állatorvosok dolgát. Nagy megelégedésre forgalomba kerültek prémium termékek is, mint a Gastroferm Pet Plus és a Gastroferm Pet Protect / Carbo Protect, melyek adagolását már szorosabban lehet ellenőrizni. Ismereteim szerint a piacon elérhető termékek közül a legnagyobb koncentrációban tartalmazza az úgynevezett hasznos baktériumokat és a baktériumok növekedéséhez szükséges úgynevezett prebiotikus összetevőket is. A Gastroferm Carbo Protect változat a hasmenést tünetileg is kezeli, sokkal hamarabb normalizálja a széklet állagát és így kevesebb folyadékvesztéssel átvészelik a kisállatok az emésztő rendszeri betegségeket. A termék kiszerelései az igényekhez vannak igazítva és rendkívül kedvező ár érték arányban vannak a piaci konkurens szereplőkkel szemben. Termékpalettánkban egyre nagyobb súllyal szerepel a Gastroferm termékcsalád és ahogy az új formulákat is megismerik a vásárlók, egyre nagyobb számban adunk el Gastroferm termékeket a probiotikumok között.
Leírás
Alkalmazás
Adagolás
Összetétel
A bélflórákról, vitaminokról
Vélemények

Megérkezett a nyulak számára kifejlesztett Gastroferm Rabbit Plus komplex összetételű szimbiotikum az emésztőrendszer és az immunrendszer támogatására! A pre- és probiotikumot, multivitamint tartalmazó készítmény könnyen adagolható, por formában járul hozzá a nyulak érzékeny bélflórájának stabilizálásához és ezáltal egészségük megőrzéséhez. Az egyensúlyban lévő mikrobiom (a szervezetben élő mikrobák rendszere) hozzájárul az emésztés és az immunrendszer egészségéhez. Ezt támogatják a Gastroferm Rabbit Plus pre- és probiotikumai: segítenek a normál bélflóra kialakításában és meggátolják a patogén baktériumok túlszaporodását. Immunrendszerük erősítéséhez a készítmény komplex vitamintartalma is hozzájárul. Alkalmazása segíti a stresszhatások kivédését, csökkenthető a gyógyszerfelhasználás, valamint az esetleges gyógyszeres kezelések után gyorsabb regenerálódást tesz lehetővé. A termék vény nélkül kapható, kiszerelés: 120 g.

Milyen esetekben ajánlott a Gastroferm Rabbit Plus alkalmazása?

 • Napi szinten alkalmazva az emésztőrendszeri problémák elkerülése és az immunrendszer erősítése céljából
 • Diszbakteriózissal összefüggő emésztési zavarok esetén
 • Tápváltáskor
 • Antibiotikumkúra alatt és után a bélflóra támogatására
 • Stresszhatások esetén
 • Gyógyszeres táp mellett is adható

Egyszerű adagolás

A csomagolásban található adagolókanál segítségével (1 adagolókanál = 1g) a por formájú terméket keverjük közvetlenül az ivóvízbe. 

 • 1 adagolókanál (1g)/ 2 liter víz

Összetétel: szőlőcukor, inulin, MOS, FOS, béta-glükán, tejsavtermelő baktériumok

 • Probiotikum: a különféle baktériumtörzsek támogatják, regenerálják a bél mikroflóráját, és a mikrokapszulázásnak köszönhetően épségben képesek eljutni a béltraktus megfelelő helyeire.
 • Prebiotikum (inulin, béta-glükán, MOS, FOS): támogatja, táplálja a szervezet számára hasznos baktériumflórát.
 • Vitaminok: hozzájárulnak a normál anyagcsere folyamatokhoz és az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 

Vitaminok 1g Rabbit Plusban:

 • A-vitamin: 1000,00 iu
 • D3-vitamin: 250,00 iu
 • E-vitamin: 2,00 mg
 • K3-vitamin: 0,20 mg
 • B2-vitamin: 1,39 mg
 • B6-vitamin: 0,40 mg
 • B12-vitamin: 2,00 mcg
 • Biotin: 10,00 mcg
 • Folsav: 0,08 mg
 • Pantoténsav: 1,50 mg
 • Niacin: 4,00 mg
 • B1-vitamin: 0,25 mg

 

Adalékanyagok:

 • Bélflóra stabilizálók: Enterococcus faecium (DSM7134) 8×108 CFU/g, Lactobacillus plantarum (DSM12837) 4×107 CFU/g, Pediococcus acidilactici (DSM16243) 4×107 CFU/g
 • Analitikai összetevők: nyersfehérje 3,50%, nyersrost 0,15%, nyerszsír 0,80%, hamu 0,40%
 • Hozzájárul nyulak érzékeny bélflórájának stabilizálásához és ezáltal egészségük megőrzéséhez.
 • A pre- és probiotikumok segítenek a normál bélflóra kialakításában és meggátolják a patogén baktériumok túlszaporodását.
 • Komplex vitamintartalmának köszönhetően javítja az anyagcsere-folyamatokat és az immunrendszer megfelelő működését.
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak

Kapcsolódó termékek

4 190 Ft
4 190 Ft