Rólunk

Célunk, hogy természetes táplálékkiegészítő termékeinkkel az immunrendszer és a bélflóra stabilizálásával az emésztőrendszeri megbetegedések előfordulását minimalizáljuk, és a gyógyszerek felhasználást csökkentsük, így javítva állataink életminőségét.

Az elmúlt 40 év alatt gyökeresen megváltozott a szemlélet az állatok tartásával kapcsolatban mind állategészségügyi, mind élelmiszerbiztonsági szempontból.

A természetes alapú készítmények, az élőcsírás pre- és probiotikumok bizonyították, hogy használatuk az állategészségügy egyik alapja kell, hogy legyen.

Háziállatainkról és haszonállatainkról is gondoskodhatunk a táplálékkiegészítő termékeink adagolásával, melyek segítségével megelőzhetjük az emésztőrendszeri megbetegedések kialakulását.

Termékeink megfelelő mértékben tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyek támogatják állataink emésztőrendszerében a normál bélflórát.

A legnagyobb immunológiai szerv a szervezetben a bélnyálkahártya hatalmas felülete, ami messze meghaladja a tüdő és a bőr felületét. Ha megfelelő módon támogatjuk az emésztőrendszer jó működését, az immunrendszer is megfelelően fog működni.

Hiszünk benne, hogy az egészség belülről fakad.

Budapesti telephelyünkön több mint 40 éve folyik kiegészítő takarmányok, elsősorban élőcsírás probiotikumok gyártása és forgalmazása.
A GASTROFERM hatékony, komplex termékeinek használatával elérhető a gazdaságosabb, biztonságosabb állattartás. Takarmánykiegészítő termékeink a piacon elérhető legjobb ár-érték arányú pre- és probiotikum készítmények. A hazai gyártásnak köszönhetően a felhasználó mindig friss termékhez tud hozzájutni, ami a pre- és probiotikumok használatát illetően döntő fontosságú.

Hogyan vásárolhatja meg termékeinket?

  • Webshopunkban
  • Állatgyógyszer forgalmazóknál
  • Állatpatikákban
  • Terményboltokban
cartmagnifiercross