Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett

Gastroferm L+C 1 kg

Pre- és probiotikum
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási díj:
1 389 Ft
Várható szállítás:
2 munkanapon belül

5 690 Ft

A Gastroferm L+C baromfik részére kifejlesztett készítmény multivitaminnal és probiotikummal, amely száraz és nedves takarmányba keverhető és ivóvízben is oldható formában segít a stabil bélflóra kialakításában. Alkalmazásával csökkenthetők a stresszhatások...

Tovább olvasom

Az emésztés és immunrendszer támogatására

Saját gyártású termékek

Hasmenés kiegészítő kezelésére

Rólunk mondták

2012-ben nyitottam a rendelőmet, ekkor már ismertem a Gastroferm családot. A praxisomban főként a kutyáknak és a baromfiknak készült termékeket használtam akkor. Elsősorban a hasmenéses megbetegedések megelőzésére, vitaminpótlásként, valamint antibiotikumos kezeléseket követően a bélflóra helyreállítására és az immunrendszer erősítésére használtam. Baromfiknál már napos kortól ajánlottam a tulajdonosoknak, hogy erősebb, életrevalóbb csirkék nevelkedjenek. Kutyáknál inkább fiatal állatoknál hasmenések megelőzésénél hasznos, valamint betegségen átesett egyedek erősítésében láttam hasznát, mert por formája miatt ivóvízbe adagolva, vagy feloldva esetleg közvetlenül szájon át adva is hasznosnak bizonyult. Ár-érték arányt nézve az első számú termék a mindennapos használatban. Ahogy megjelentek a többi állatfajnak készült terméket kibővült a felhasználási kör, szívesen viszik galambászok is vakcinázásra való felkészítésnél, enyhébb hasmenések kezelésére. Az új csomagolás vonzóbb, de sokan a régi megszokott címkéket keresik, így abból is tartok.
A Gastroferm Pet probiotikumokat a kezdetektől használjuk rendelőnkben,amivel azóta is meg vagyunk elégedve. Elsősorban hasmenésre, emésztési panaszokra, immunerősítésre, valamint kutyáknál gyakori fűevés esetén ajánljuk a termékeket. Adagolás szempontjából a paszta formát részesítjük mostanában előnyben a porral szemben a könnyebb beadhatóság miatt, de a tulajdonosok az új könnyen adagolható Gastroferm Pet Plus/Cat Plus por alapú termékekkel is meg vannak elégedve. Azt tapasztaltuk,hogy a kutyák,és a macskák jelentős része szívesen elfogyasztja az ízesített Gastroferm termékeket.
A probiotikus termékek felhasználása szempontjából a pasztákat részesítem előnyben. Az akut és krónikus enteritis, IBD, eleségintolerancia esetén kiegészítésként egyre többször használom rendelőnkben. A Gastroferm Pet Protect és a Gastroferm Carbo Protect pasztákat már egy éve használom, kifejezetten könnyű adagolni, macskák is szeretik, jóízű. Hamar kedvező hatást jeleznek.
Régóta használom megelégedéssel a Gastroferm termékcsaládot. Az eredeti por alakú változatot is szívesen használtam, de az új termékek könnyebb adagolhatósága egyszerűbbé teszi a gazdik és az állatorvosok dolgát. Nagy megelégedésre forgalomba kerültek prémium termékek is, mint a Gastroferm Pet Plus és a Gastroferm Pet Protect / Carbo Protect, melyek adagolását már szorosabban lehet ellenőrizni. Ismereteim szerint a piacon elérhető termékek közül a legnagyobb koncentrációban tartalmazza az úgynevezett hasznos baktériumokat és a baktériumok növekedéséhez szükséges úgynevezett prebiotikus összetevőket is. A Gastroferm Carbo Protect változat a hasmenést tünetileg is kezeli, sokkal hamarabb normalizálja a széklet állagát és így kevesebb folyadékvesztéssel átvészelik a kisállatok az emésztő rendszeri betegségeket. A termék kiszerelései az igényekhez vannak igazítva és rendkívül kedvező ár érték arányban vannak a piaci konkurens szereplőkkel szemben. Termékpalettánkban egyre nagyobb súllyal szerepel a Gastroferm termékcsalád és ahogy az új formulákat is megismerik a vásárlók, egyre nagyobb számban adunk el Gastroferm termékeket a probiotikumok között.
Leírás
Alkalmazás
Adagolás
Összetétel
A bélflórákról, vitaminokról
Vélemények

A Gastroferm L+C baromfik részére kifejlesztett készítmény multivitaminnal és probiotikummal, amely száraz és nedves takarmányba keverhető és ivóvízben is oldható formában segít a stabil bélflóra kialakításában. Alkalmazásával csökkenthetők a stresszhatások következményei és a gyógyszerfelhasználás.

A készítmény célja, hogy az immunrendszer és a bélflóra stabilizálásával normalizálja a gyógyszerezést, az intenzív takarmányozás alatt az emésztőrendszer egészséges állapotát fenntartsa, szermaradványoktól mentesen, jobb hús- és májminőséget elérve. Hatékonyan gátolja a Salmonella megkötődését a bélben, és a Clostrídiumok elszaporodását, ezzel az elhalásos bélgyulladás kialakulását, továbbá mérsékli a nagy terhelésnek kitett állatok stressz-szintjét. Javítja az étvágyat, az emésztés hatásfokát és az erőnléti állapot, valamint csökkennek a stresszhelyzetek okozta hatások. Ellensúlyozza az ipari takarmányozás és a gyógyszerezések bélflórára gyakorolt negatív hatásait. Gyógyszerezés, vakcinázás után gyors felépülést, tartósabb hatást biztosít. A termék vény nélkül kapható, kiszerelés: 1 kg. 12,5 kg-os kiszerelésben is elérhető.

Milyen esetekben ajánlott a Gastroferm L+C alkalmazása?

 • Tojóállománynál kiegyensúlyozottabb a termelés, és része a Salmonella mentesítési programnak.
 • Pecsenyeszárnyasok előállításában egy olcsóbb technológiát, és jobb minősége tesz lehetővé a technológiai javaslatban foglaltak szerint.
 • Intenzív hízlalás (liba-, kacsatömés) esetén a nagy terhelésnek kitett állatok emésztését könnyíti (megelőzi a dugulást), ugyanakkor gátolja a hasmenés kialakulását. A tömés során a gombás eredetű nyelőcső és bélgyulladások megelőzésében is segít.

Egyszerű adagolás

Felhasználása egyszerű és gyors, ivóvízben és takarmányba keverve is adható.

 • Broiler, galamb: 3-5g/10l ivóvíz vagy 70g/100kg takarmány
 • Tojóállomány, szülőpárok: 5g/10l ivóvíz vagy 100g/100kg takarmány

Összetevők: szőlőcukor, vitamin premix, tejsavtermelő baktériumok

Tejsavtermelő baktériumok: Enterococcus faecium DSM7134  1*109 CFU/g

Vitaminok:

 • A-vitamin: 1 250 000 NE/kg
 • D3-vitamin: 300 000 NE/kg
 • E-vitamin: 2 200 mg/kg
 • K3-vitamin: 220 mg/kg
 • B1-vitamin: 300 mg/kg
 • B2-vitamin: 940 mg/kg
 • B6-vitamin: 450 mg/kg
 • B12-vitamin: 22 mg/kg
 • Pantoténsav: 1 800 mg/kg
 • Niacin: 4 500 mg/kg
 • Folsav: 100 mg/kg
 • Biotin: 120 mg/kg
 • C-vitamin: 40 000 mg/kg
 • Baromfik részére kifejlesztett kiegészítő takarmány multivitaminnal és probiotikummal, amely segít a stabil bélflóra kialakításában, ezáltal csökkenthetők a stresszhatások és a gyógyszerfelhasználás.

 • Az immunrendszer és a bélflóra stabilizálásával normalizálja a gyógyszerezést, az intenzív takarmányozás alatt fenntartja az emésztőrendszer egészséges állapotát, szermaradványoktól mentesen, jobb hús- és májminőséget elérve.

 • Javítja az étvágyat, az emésztés hatásfokát és az erőnléti állapot, valamint csökkennek a stresszhelyzetek okozta hatások.

 • Száraz és nedves takarmányba keverhető és ivóvízben is oldható formában.
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak

Kapcsolódó termékek

22 990 Ft
6 190 Ft