Gastroferm

Köszöntjük oldalunkon

Gastroferm termékcsalád tagja

Kik vagyunk mi?

 

Budapesti telephelyünkön több mint 30 éve folyik kiegészítő takarmányok, elsősorban élőcsírás probiotikumok gyártása és forgalmazása.

Az elmúlt 30 év alatt gyökeresen megváltozott a szemlélet az állati termék előállításában mind állategészségügyi, mind élelmiszerbiztonsági szempontból.

A természetes alapú készítmények, az élőcsírás probiotikumok bizonyították, hogy használatuk az állategészségügy egyik alapja kell, hogy legyen.

Hatékony, olcsó, komplex probiotikumok használatával elérhető a gazdaságosabb, biztonságosabb élelmiszertermelés a GASTROFERM termékcsaláddal.

 

Miért válasszon minket?

 

A GASTROFERM takarmánykiegészítők a piacon elérhető legjobb ár-, érték arányú probiotikum készítmények. Az általunk gyárott és forgalmazott kevert tejsavtermelő baktérium  kultúrát tartalmazó probiotikumok 100% magyar termékek. A hazai termelésnek köszönhetően a felhasználó mindig friss termékhez tud hozzájutni, ami a probiotikumok használatát illetően döntő fontosságú.

A GASTROFERM Termékcsaládnak minden esetben az a célja, hogy az immunrendszer és a bélflóra stabilizálásával a gyógyszer felhasználást csökkentse, az intenzív takarmányozás alatt az emésztőrendszer egészséges állapotát fenntartsa, szermaradvány mentesen, jobb húsminőséget elérve, gazdaságosabb, olcsóbb technológiával.

 

Hogyan vásárolhatja meg termékeinket?

 

A GASTROFERM termékek kiskereskedelmi forgalomban megvásárolhatók az alábbi viszonteladóknál:

 - Állatgyógyszer forgalmazók

 - Állatpatikák

 - Terményboltok

 

Kérjen információt üzenetben!

 

A Pet Pontokért kattintson ide!


 

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Tekintse meg Házi kedvenceknek és Haszonállatoknak készített termékeinket!

Köszöntjük oldalunkon