Gastroferm

Gastroferm termékcsalád tagja

Probiotikumok a baromfitartásban

A Gastroferm készítmények a bélflóra stabilizálásával erősítik a szárnyasok természetes immunbázisát, amely biztosítja a normális anyagcsere folyamatokat, a tápanyagok és mikroelemek felszívódását.

Intenzív hizlalás (liba, kacsa tömés) esetén a nagy terhelésnek kitett állatok emésztését könnyíti (megelőzi a dugulást) ugyanakkor gátolja a hasmenés kialakulását. Alkalmazásával gyógyszeres adalékok válthatók ki, vagy tehetők hatékonyabbá a hasznos bélflóra visszapótlásával.

Ivóvízben is adható vitaminos készítmények

A Gastroferm készítmények száraz takarmányba keverhető és ivóvízben is oldható formában kerülnek forgalomba. A baromfitartásban főleg az ivóvízben is adható vitaminos készítmények terjedtek el, melyek az állattartók számára közvetlen felhasználásra is alkalmasak.

Hatás: adagolása során az emésztőrendszer mikro flórája stabilizálódik. A Gastroferm hatékonyan gátolja a Salmonella megkötődését a bélben, és a Clostrídiumok elszaporodását, ezzel az elhalásos bélgyulladás kialakulását. Javul az emésztés hatásfoka és az erőnléti állapot. Csökkennek a stressz helyzetek okozta hatások. Ellensúlyozza
az ipari takarmányozás és a gyógyszerezések bélflórára gyakorolt negatív hatásait.

Gyógyszerezés, vakcinázás után gyors felépülést, tartósabb hatást biztosít.