Gastroferm

Miért jó a probiotikum?

Gastroferm termékcsalád tagja

 

A probiotikus baktériumkultúrák a természetes bélflóra helyreállítását segítik. A bélflóra helyreállítása különösen fontos feladat az immunrendszer megfelelő működése miatt, ugyanis az immunrendszer kb. 80%-a a bélben található.

 

A kiegészítő takarmányok probiotikum tartalma stabilizálja és szabályozza a bélflórát, helyreállítja a bél természetes védekező mechanizmusát. A normál tejsavas bélflóra elnyomja a káros, betegséget okozó baktériumokat, gyorsan normalizálja a bélfunkciókat.

 

Számos kutatás bizonyította, hogy a probiotikumok az említett ok miatt pozitívan befolyásolják az immunrendszert.

A GASTROFERM termékek élőcsírás probiotikum készítmények, melyek egyedül alkalmasak a gyors élettani és szinergista hatás kifejtésére a gazdaszervezetben, az alatt az idő alatt, a mi a táplálék felvétel és a bélsár ürítés között rendelkezésre áll.

 

A hatékony probiotikum fontos jellemzője az összetevőinek összhangja a baktériumok és a gazdaszervezet igényeivel. A GASTROFERM-nél a hozzáadott vitaminok szintje és aránya, egyes kiemelt szerepet játszó vitaminok mellett, minden esetben pozitív változást tesz lehetővé a bélflórán keresztül.

 

Az emésztőrendszeri megbetegedéseinek megelőzésére, egészséges bélflóra kialakítására, emésztés, étvágy javítására szolgáló természetes készítmények.

 

 

Tekintse meg Házi kedvenceknek és Haszonállatoknak készült termékeinket!

Miért jó a probiotikum?