Természetes étrend kiegészítők és kiegészítő takarmányok állataink egészségéért
Segíti az emésztőrendszer
egészséges állapotának fenntartását!
Az emésztés és
immunrendszer
támogatására
MSC
Microbiom
supporting
complex
Hasmenés
kiegészítő
kezelésére
Több mint 30 éve segítünk megőrizni a kedvenceid egészségét!
0
A GASTROFERM elődje már 1983-ban probiotikumokat gyárt, először valósítva meg a korszerű technológián alapuló probiotikum gyártást Magyarországon.
0
Megkezdtük a házikedvencek probiotikumának gyártását is.
0
Megjelenik a GASTROFERM PLUS termékcsalád prémium kategóriás bélflóra stabilizáló hatóanyaggal, az MSC formulával és szimbiotikummal.
Ismerd meg termékcsaládjainkat!


Az általunk gyártott és forgalmazott, kevert tejsavtermelő baktérium kultúrát tartalmazó pre- és probiotikumok 100%-ban Magyarországon gyártott termékek.


A hazai gyártásnak köszönhetően a felhasználó mindig friss termékhez tud hozzájutni, ami a pre- és probiotikumok használatát illetően döntő fontosságú!
Hagyományos termékeink
GASTROFERM
termékcsalád
Házikedvenceknek és haszonállatoknak
Mellékhatások nélkül segíti a jobb étvágyat és felszívódást, étrendváltozáskor javítja az ételintoleranciát.
Alkalmazásával megelőzhető az emésztőrendszeri megbetegedések és a hasmenés kialakulása.
A bélflóra egyensúlyának kialakítása által erősödik az immunitás és az ellenállóképesség, melyet a vitaminok is támogatnak.
Prémium termékeink
GASTROFERM PLUS
termékcsalád
Házikedvenceknek és haszonállatoknak
Szimbiotikumként támogatja a teljes bélflórát, és az immunrendszert.
MSC formulánk hozzájárul az emésztés, az immunrendszer és a bőr egészségéhez.
Alkalmazásával megelőzhető az emésztőrendszeri megbetegedések és a hasmenés kialakulása.
Segíti a hasmenés megszűntetését.
Könnyű adagolás.

Blogbejegyzések

Immunerősítés házikedvenceinknél

Az évszakok változásával nem csak saját magunk, de kis kedvenceink egészségének védelme is fokozottabb odafigyelést igényel. A közérzet, erőnlét, fizikai teljesítmény nem csak a jó kondíció, de az egészségi állapot függvénye is. Kedvenceink egészségének megőrzésében fontos tényező a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag bevitele, a tápanyagok felszívódása, bélrendszerük megfelelő működése. Immunrendszerük, védekező képességük alapja a […]

Hogyan segíthetjük kedvencünket stresszes időszakban?

Bizonyára ti is észrevettétek már, hogy vannak időszakok, amikor kedvenceitek nyűgösebbek, esetleg zaklatottak, gondosabb odafigyelést igényelnek. Stresszes helyzetben nem csak az emberi szervezet működésében léphetnek fel különböző problémák, hanem hozzánk hasonlóan háziállatainknál is. Előfordulhat, hogy nem elég a megszokott törődés ahhoz, hogy rendbejöjjenek, bizony változtatni kell bizonyos dolgokon. Mi minden okozhat a mindennapok forgatagában stresszt […]

Milyen szempontok szerint válasszunk terméket?

Kedvenceink táplálkozásának minősége az egyik legmeghatározóbb a jólétük szempontjából. Fontos kérdéskör, hogy milyen terméket, táplálék kiegészítőket válasszunk annak érdekében, hogy kedvencünk a legjobbat kapja. Milyen szempontokat érdemes a választásnál figyelembe venni? Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mire is van állatainknak szükségük az egészségük védelmének érdekében? Vajon az adott termék biztosítja-, segíti-e, hogy a bevitt táplálék […]
Magánszemélyként vásárolok
Tovább a

termékekhez

Írj nekünk
Contact Form
cartmagnifiercross