Gastroferm

Gastroferm termékcsalád tagja

GASTROFERM M+C

 

A jó minőség közös érdek!


A GASTROFERM M+C a piacon elérhető legjobb ár-, érték arányú probiotikum és multivitamin készítmény, amely kevert tejsavtermelő kultúrát, vitamin premixet és 4% C-vitamint tartalmaz.

 

A GASTROFERM hatékonyan gátolja a Salmonella megkötődését a bélben, és a Clostrídiumok elszaporodását, ezzel az elhalásos bélgyulladás kialakulását. Javul az emésztés hatásfoka és az erőnléti állapot. Csökkennek a stressz helyzetek okozta hatások. Ellensúlyozza az ipari takarmányozás és a gyógyszerezések bélflórára gyakorolt negatív hatásait. Gyógyszerezés, vakcinázás után gyors felépülést, tartósabb hatást biztosít.

 

Tojóállománynál kiegyensúlyozottabb a termelés, és része a Salmonella mentesítési programnak.

Pecsenye szárnyasok előállításában egy olcsóbb technológiát, és jobb minősége tesz lehetővé a technológiai javaslatban foglaltak szerint.

Intenzív hizlalás (liba, kacsa tömés) esetén a nagy terhelésnek kitett állatok emésztését könnyíti (megelőzi a dugulást) ugyanakkor gátolja a hasmenés kialakulását.

 

Tekintse meg további probiotikus termékeinket is!

 

Probiotikum és multivitamin

 

Száraz és nedves takarmányba keverhető és ivóvízben is oldható formában kerül forgalomba.

 

Adagolása során az emésztőrendszer mikroflórája stabilizálódik, gátolja a Salmonella megkötődését, a Clostridiumok elszaporodását, csökkenti az elhalásos bélgyulladás kialakulásának esélyét, megkönnyíti az emésztést, a hasmenés kialakulásának kockázata nélkül. Mérsékli a nagy terhelésnek kitett állatok stressz szintjét, javítja az étvágyat.

A Gastroferm M+C teljes értékű vitamin tartalmával biztosítja a nevelés és tömés idejére az állatok vitaminszükségletét.

 

Felhasználása egyszerű és gyors, ivóvízben és takarmányba keverve is adható.

 

A Gastroferm M+C-nek és a Gastroferm termékcsaládnak minden esetben az a célja, hogy a z immunrendszer és a bélflóra stabilizálásával gyógyszerezést normalizálja, az intenzív takarmányozás alatt az emésztőrendszer egészséges állapotát fenntartsa, szermaradvány mentesen, jobb hús- és májminőséget elérve, gazdaságosabb, olcsóbb technológiával. A tömés során a gombás eredetű nyelőcső és bélgyulladások kezelésében is nélkülözhetetlen.

 

Adagolás:

 

Ivóvíz (10l)

Takarmány (100kg)

Broiler, galamb

3-5 g

70 g

Tojóállomány

5 g

80 g

Kacsa-, libatömés

5-10 g

100 g

 

Beltartalom:

Tejsavbaktériumok:(Enterococcus faecium DSM7134,

Lactobacillus plantarum, Pediococcus ac) 1x109 CFU/g


Vitaminok:

A: 1 250 000 NE/kg

D3: 300 000 NE/kg

E: 2 200 mg/kg

B12: 22 mg/kg

Pant.sav: 1 800 mg/kg

Niacin: 4 500 mg/kg

 

Biztonsági adatlap

Termékismertető

 

Kérje a gazdaságos 12,5 kg-os kiszerelést!

 

Vissza a Viziszárnyas főoldalra!